#giftedhands

Загрузка...

Calendar Sunday,Jan 25th 2020 *11:00pm Church(Drummer) *3:00 pm untill 7pm Evergreen Bottom Rec(DJ Matt) * 8:00pm until 6:00am Kamtek(Line operator) My Grind State is lil different.. #giftedhands #grateful #matthew


0💬Normal

#giftedhands


0💬Normal

Before and after Super cool shave #giftedhands #beautyandcomfort Ruks


0💬Normal

The live I have for growing my own food, even though this post is about my red raspberries, today I did a lot and my focus this year is a lot of propagating basically recycling the veggies I have, I was contemplating putting celery sees Down and I was like wait “ I can recycle the pant I have now, so I dug them out and cleaned all the old leaves and replanted them, I did the same for my green Sorrel and I’m super excited to see what happens, watch this spa. Guess who is goonna ask me questions @molokokgonanang 🤭🤭🤭🤫. Ok how great are these red raspberries?? #foodforafrica #agripreneur #thepantrymarketatkeyes #agriculture #giftedhands #growyourown #urbangardener #urbangarden #securityestategardens #nochemicalfoodgrowing #nochemicalsvegetables #organicgardening #claimingmyafricanfoodback #urbangardening #johannesburggrowers #madeinsouthafrica #urbanorganicgardener #sustainability #growingmyownfood


2💬Normal

Baby girl is confident 💜 always has been but nowwww 💜💜✅😍 s/o to @busyndbooked for the capes 💜 . . . . . . #Braidingclasses#braidingclass#braidingclassinprogress#braidingclassesinla#braidboss#knotlessbraids#braider#braiders#lasvegasbraider#lasvegasstylist#hairdresses#beautyandbusiness#ncbraider#lasvegasbraider#lasvegasbraids#knotlessboxbraids#braidingclasshouston#giftedhands#lasvegasknotlessbraids#lasvegasfauxlocs#fauxlocs#tuckbeast#tuckinggamestrong#tuckingclasses#knotlessbraids


3💬Normal

One of the outfits I sent off with #No fitting, (Oladunni &Jake's union) to be honest only a handful of the ladies had a fitting, so I'm thankful for His grace... #blessedhands #giftedhands #madebygrace #tifinicreations #tifini #nofitting


0💬Normal


1💬Normal

Decor liquor glasses with the hint of custom designs....#Jackzcustomdesigns#grinddontstop#greensborodesigner#customglasses#somethingnew#worldwideartist🌏#giftedhands#allaroundtheworld#designlife#getthismoney#wegonemakeithappen.....


3💬Normal

Thank you God for your endless blessings!. We keep on improving our service day to day! Delivering value to our customers it's our ultimate mission. Achieving Excellence is our GOAL #giftedhands #woodworking #diyfurniture


0💬Normal

She at it again wit the custom color #dqstylez #giftedhands #frontal


0💬Normal

Dr. Ameglio is grateful to have been selected as a Top Doc in Naples Illustrated. Every day he strives to bring healing and hope to his patients with compassion & love!! 🙏🏻🏆💙 #hopeforthehurting #workasuntothelord #mission #giftedhands #orthopedicsurgeon #superpathhipreplacement #sijointdysfunction #medialpivotknee #reverseshoulderreplacement #topdoc #naplesflorida #naplesillustrated


1💬Normal

. عکس پازلی ⁦❣️⁩ تو پیج بیاین . . . . . . #gifts #giftstudio #giftedhands #giftofpower #giftlover🎁 #giftforeveryone #boxingday #boxbox #جعبه_کادو #جعبه_خاص #جعبه_هدیه #جعبه_چوبی #هدیه_شیک #هدیه_هنری🎁 #کادو_خفن #کادو_هنری_خاص


2💬Normal

Chocolate cake karibuni sana tupigie au WhatsApp 0754563045 #Godispower #giftedhands #instapreneur #cakes #buttercreamcakes #chocolatecakes #moderncakes #strawberrycakes


0💬Normal

Congrats Barr Queen @queenymycine on your baby christening. Makeup @dombelle_atelier Gele @dachepearls #phonecamera#melanin#ekaboy#belle#ediye#dedication#gelemistress#akwaibomayaya#uyai#giftedhands


0💬Normal

She is now sure of her decision of starting her loc journey. She waited a while, but after a consult, finally she’s happy ! Its best to set a consultation before starting your journey. GeNique Locs Facebook ~Ge_nique Locs Email~regina@geniquelocs.com By appt only 757.236.7904 No calls/text after 8:45pm . . . #hair #2strands #hairstyles #locs #naturalhair #locstyles #retwists #masterloctician #loctician #locjourney #loclivin #menwithlocs #naturalupdo #naturalstyles #attentiontodetail #giftedhands #lovemyclients #booktoday #coils #starterlocs


1💬Normal

She is now sure of her decision of starting her loc journey. She waited a while, but after a consult, finally she’s happy ! Its best to set a consultation before starting your journey. GeNique Locs Facebook ~Ge_nique Locs Email~regina@geniquelocs.com By appt only 757.236.7904 No calls/text after 8:45pm . . . #hair #2strands #hairstyles #locs #naturalhair #locstyles #retwists #masterloctician #loctician #locjourney #loclivin #menwithlocs #naturalupdo #naturalstyles #attentiontodetail #giftedhands #lovemyclients #booktoday #coils #starterlocs


0💬Normal

#barberlyfe🔥🏆💈 #royalhustle👑💪🏾✡💰 #blessed🙏🏾 #giftedhands #design #dedicated #determined #motivated #grindnevastops💰💯💸 #herbalifestyle #bookmenow‼️📲📞 #bookmenow‼️📲📞


0💬Normal

#Repost @braidguru.s_lv_ with @repostsaveapp · · · ELITE PROFIT! ONLY $19.99 a month ! Beginner braider you are all are welcome !!!!!!! I cant wait to TURN YOUR BRAND FROM HUSTLE TO A FULL BLOWN BUSINESS. . . . . #Braidingclasses#braidingclass#braidingclassinprogress#braidingclassesinla#braidboss#knotlessbraids#braider#braiders#lasvegasbraider#lasvegasstylist#hairdresses#beautyandbusiness#ncbraider#lasvegasbraider#lasvegasbraids#knotlessboxbraids#braidingclasshouston#giftedhands#lasvegasknotlessbraids#lasvegasfauxlocs#fauxlocs#tuckbeast#tuckinggamestrong#tuckingclasses


0💬Normal

Fresh dari oven 💥🔥🔥🔥 . di antara2 testimoni cust yang consume #VibesBirdnest.. Thanksyou Cust syg shopping #VibesBirdnest.. sihat luar dalam, insyaAllah dgn keizinan-NYA, tiada lagi masalah sakit lutut kalau nak solat ke nak berjalan, kulit bdn kita n muka juga cantik, moist je, bdn kita pn cergas kalau consume, selain itu, ibu2 yang menyusu pn bgus tau sbb blh bantu sbgai milk booster ok.. ❤️ . . Tiada bahan pengawet, Tiada pewarna buatan, Tiada perisa buatan. . siapa2 yang nak cuba meh cepat lekaih whtsapp sis .. klik je no whtsapp kat link bio ig tau... http://www.wasap.my/601133338958 . 💯 Produk Kesihatan Luar Dalam 💯 Produk BirdNest 💯 Makanan Kesihatan Org Cina 💯 Vibes Birdnest Murah dan kualiti pn sama 💯 Vibes birdnest Terlajak Murah #Teamaliavb #vibesbirdnest #vibesbirdnestmalaysia #vibesbirdnestcantiksihat #vibesbirdnestviral #birdnestmalaysia #birdnestjohor #birdnestviral #vibesbirdnestnegerisembilan #vibesbirdnestkl #sarangburungwalit #sarangburungjohor #sarangburungnegerisembilan #satangburungkl #sarangburungmalaysia #doorgifts #gift #kulitcantik #reviewartis #giftkawin #giftbox #giftedhands


0💬Normal

Fresh dari oven 💥🔥🔥🔥 . di antara2 testimoni cust yang consume #VibesBirdnest.. Thanksyou Cust syg shopping #VibesBirdnest.. sihat luar dalam, insyaAllah dgn keizinan-NYA, tiada lagi masalah sakit lutut kalau nak solat ke nak berjalan, kulit bdn kita n muka juga cantik, moist je, bdn kita pn cergas kalau consume, selain itu, ibu2 yang menyusu pn bgus tau sbb blh bantu sbgai milk booster ok.. ❤️ . . Tiada bahan pengawet, Tiada pewarna buatan, Tiada perisa buatan. . siapa2 yang nak cuba meh cepat lekaih whtsapp sis .. klik je no whtsapp kat link bio ig tau... http://www.wasap.my/601133338958 . 💯 Produk Kesihatan Luar Dalam 💯 Produk BirdNest 💯 Makanan Kesihatan Org Cina 💯 Vibes Birdnest Murah dan kualiti pn sama 💯 Vibes birdnest Terlajak Murah #Teamaliavb #vibesbirdnest #vibesbirdnestmalaysia #vibesbirdnestcantiksihat #vibesbirdnestviral #birdnestmalaysia #birdnestjohor #birdnestviral #vibesbirdnestnegerisembilan #vibesbirdnestkl #sarangburungwalit #sarangburungjohor #sarangburungnegerisembilan #satangburungkl #sarangburungmalaysia #doorgifts #gift #kulitcantik #reviewartis #giftkawin #giftbox #giftedhands


0💬Normal

Fresh dari oven 💥🔥🔥🔥 . di antara2 testimoni cust yang consume #VibesBirdnest.. Thanksyou Cust syg shopping #VibesBirdnest.. sihat luar dalam, insyaAllah dgn keizinan-NYA, tiada lagi masalah sakit lutut kalau nak solat ke nak berjalan, kulit bdn kita n muka juga cantik, moist je, bdn kita pn cergas kalau consume, selain itu, ibu2 yang menyusu pn bgus tau sbb blh bantu sbgai milk booster ok.. ❤️ . . Tiada bahan pengawet, Tiada pewarna buatan, Tiada perisa buatan. . siapa2 yang nak cuba meh cepat lekaih whtsapp sis .. klik je no whtsapp kat link bio ig tau... http://www.wasap.my/601133338958 . 💯 Produk Kesihatan Luar Dalam 💯 Produk BirdNest 💯 Makanan Kesihatan Org Cina 💯 Vibes Birdnest Murah dan kualiti pn sama 💯 Vibes birdnest Terlajak Murah #Teamaliavb #vibesbirdnest #vibesbirdnestmalaysia #vibesbirdnestcantiksihat #vibesbirdnestviral #birdnestmalaysia #birdnestjohor #birdnestviral #vibesbirdnestnegerisembilan #vibesbirdnestkl #sarangburungwalit #sarangburungjohor #sarangburungnegerisembilan #satangburungkl #sarangburungmalaysia #doorgifts #gift #kulitcantik #reviewartis #giftkawin #giftbox #giftedhands


0💬Normal

Nak Cantik? Nak Sihat? Dengan modal RM23 dah boleh mula consume dan dapat khasiat sarang burung walit yang terbaik itu, 4 hari berturut-turut. Best tak best? Apalah sangat RM23 di bandingkan dengan kesihatan? sis dah minum hampir sebulan. Yang paling ketara, senang la nak membuang pagi2. Walaupun malu nak cakap, tapi nikmat weh kalau senang menjalankan aktiviti pagi ni. 😆 Selain tu, rasa badan tak cepat letih. Pesen sis ni, lepas makan nasik tengahari tu, mula la mata ni tak berapa boleh nak angkat. Tapi alhamdulillah, selepas consume #vibesbirdnest ni, tak de rasa mengantuk tu. Semangat la sikit buat kerja lepas lunch hour. Ha kan. Senang cerita berdasarkan pengalaman sendiri. Jadi sape yang nak khasiat berpanjangan #sarangburung ni. Jangan segan, jangan silu, whatsapp la sis🥰 www.wasap.my/601133338958 💯 Produk Kesihatan Luar Dalam 💯 Produk BirdNest 💯 Makanan Kesihatan Org Cina 💯 Vibes Birdnest Murah dan kualiti pn sama 💯 Vibes birdnest Terlajak Murah #Teamaliavb #vibesbirdnest #vibesbirdnestmalaysia #vibesbirdnestcantiksihat #vibesbirdnestviral #birdnestmalaysia #birdnestjohor #birdnestviral #vibesbirdnestnegerisembilan #vibesbirdnestkl #sarangburungwalit #sarangburungjohor #sarangburungnegerisembilan #satangburungkl #sarangburungmalaysia #doorgifts #gift #kulitcantik #reviewartis #giftkawin #giftbox #giftedhands


0💬Normal

Dengan sebotol #vibesbirdnest semua akan dapat Kecantikan dan kesihatan yang luar biasa..bila kita amalkan #vibesbirdnest dengan consistant Vibes Birdnest minuman air sarang burung yang terbukti berkesan 👍👍 🕊 Tiada bahan pengawet 🕊 Tiada bahan pewarna 🕊 Tiada bau atau rasa hanyir 🕊 Rasa seperti jelly kelapa dan semanis buah 😋 Insha Allah dapat MENGURANGKAN/MENGHILANGKAN SAKIT TUMIT DAN LUTUT 💝 nak solat pon mudah terutama ibubapa kita, kulit muka jadi lembut, jerawat hilang 👪 Bermula usia 3 thn sehingga warga emas boleh consume (Seisi keluarga tau!!!) Jom kita riki2 harga terlajak murah 4 botol -RM20.00 30 botol - Rm150 shaja (set jimat) NAK CARI INCOME LEBIH ATAU DUIT SIMPANAN??? KITA BUKA SEDIKIT LAGI STOKIS / AGENT (TERHAD) www.wasap.my/601133338958 💯 Produk Kesihatan Luar Dalam 💯 Produk BirdNest 💯 Makanan Kesihatan Org Cina 💯 Vibes Birdnest Murah dan kualiti pn sama 💯 Vibes birdnest Terlajak Murah #Teamaliavb #vibesbirdnest #vibesbirdnestmalaysia #vibesbirdnestcantiksihat #vibesbirdnestviral #birdnestmalaysia #birdnestjohor #birdnestviral #vibesbirdnestnegerisembilan #vibesbirdnestkl #sarangburungwalit #sarangburungjohor #sarangburungnegerisembilan #satangburungkl #sarangburungmalaysia #doorgifts #gift #kulitcantik #reviewartis #giftkawin #giftbox #giftedhands


0💬Normal

This is therapy for me...stressed, over thinking...DRAW!! #giftedhands #drawing #artworks #mytherapy


0💬Normal

#Giftedhands


0💬Normal

When your daughter wants a unicorn hat but I wasn't buying one cause I make everything 😂😂😂 no pattern just freestyle. I know it's not perfect but she liked it lol #crochetersofinstagram #craftlife #crochet #unicorn #curly #cutethings #mybaby #daughter #freestyle #nopattern #talented #giftedhands #hobbytocareer #entrepreneur


10💬Normal

Had to take a trip to Korea: Korean BBQ Beef #iCook #GiftedHands 🇰🇷 🇰🇷 🇰🇷


3💬Normal

Knotless all day ✅bun day ! . . . . . #Braidingclasses#braidingclass#braidingclassinprogress#braidingclassesinla#braidboss#knotlessbraids#braider#braiders#lasvegasbraider#lasvegasstylist#hairdresses#beautyandbusiness#ncbraider#lasvegasbraider#lasvegasbraids#knotlessboxbraids#braidingclasshouston#giftedhands#lasvegasknotlessbraids#lasvegasfauxlocs#fauxlocs#tuckbeast#tuckinggamestrong#tuckingclasses#knotlessbraids


1💬Normal

🎥💨🥀: From Delaware To Visit RoseLocsOfLove . Today My Client Had Requested Some Loc Combining & The OGs🤩🔥. Dreads Were FreeFormed ,So He Went From So Many Being Thin To Fewer & Thicker . 6Hrs Well Worth It. Thanks For Your Patience & Visitation♥️ #RoselocsOfLove #GiftedHands #WristWork.


0💬Normal

@weluvche rockin 💎SENEGALESE TWIST 🔥🔥 . . Shmedium size 💋 . . . Bringing the vision alive . . TO WHOM MUCH is GIVIN, MUCH is REQUIRED 🙏🏾 . . 🚨🎁🚨🎁🚨🎁🚨🎁🚨🎁🚨🎁🚨🎁🚨🎁🚨🎁 . . #giftedhandsondeck #giftedhands #Naturalhairstyles #cutcreaterssalonsuites #atlbraider #atlbraids #atlantabraids #explorepage #atlantastylist #knotlessbraids #tribalbraids #fulanibraids #ropetwist #havanatwist #feedinbraids #braids #viral #menbraids #kidbraids #locs #atllocs #atlloctician #youtuber #locstyles #dopestylist #twist #blackownedbuisness #stitchbraids #goddessbraids #designerbraids 🚨 DONT JUST LOOK ⏹ 👀 🚨 . . CLICK BOOK ⏹ on my profile for BOOKING 🎁 . . LIKE ❤️ or COMMENT 👌🏾 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁


3💬Normal

@essenceofelan you did it again!! Simply beautiful. I’m #haircrushing on this one completely. 🔥🔥 thank you ‘Lan 🥰#houstonhair #glam #thechoppedmobb #mobhair #thecutlife #houston #colorperfect #haircolor #hairslayed #voiceofhair


29💬Normal

My Breast Specialist @doctoraprilspencer she is anointed and saving lives, don’t wait for something to happen before you get checked!!! THANK YOU, I LOVE YOU and praying for you!!! #SusanKomen#GiftedHands#BreastCancerAwareness#HumbleServant#SaveTheTatas#TheNewmanSeries#AtlantaChef#ThankYouJesus


0💬Normal

Next Page